Landhaus Lungau*** Családi Panzió

Landhaus Lungau*** Családi Panzió

URBANHOF Családi Panzió

Az Landhaus Lungau Családi Panzió Katschberg lábánál fekszik Salzburg tartományban, St. Michael községben Lungau sírégióban. Panziónkban 2-3-4 ágyas, valamint családi szobákkal várjuk vendégeinket. Minden szoba WC-vel, zuhanyzóval, Tv-vel felszerelt.Családias étterem, bár, hangulatos wellness részleg (finn és infra szauna, gőzkabin, pihenőszoba) és medence várja a pihenni vágyókat. A szauna a délutáni órákban korlátlanul használható. A gyerekeknek játszószoba áll rendelkezésére, ahol magyar animátorunk minden délután foglalkozásokat tart számukra.

Tetszik, kérek ajánlatot>>

Vendégeink részére síoktatást szervezünk napi 2x2 órában kis létszámú csoportokban. Az oktatás magyar nyelven és magyar oktatókkal történik, tudásszint szerinti csoportokban. A gyerekek és felnőttek külön-külön csoportokban tanulhatnak a kezdő szinttől, egészen a freeride technikákig. Síoktatásról bővebben>>

A falu szomszédságában több neves sípálya rendszer is megtalálható. Lungau sírégió>> 3 síterepet foglal magába: Katscberg/Aineck, Grosseck/Speiereck és Fanningberg. A Katschberg - Aineck sípályarendszer mindössze 8 km, Grosseck - Speiereck csak 5 km, Fanningberg 25 km, de Obertauern is csak 28 km távolságra található a panziótól. Célunk, hogy egyhetes oktatásunk alatt a haladó síelőkkel bejárjuk a sírégió összes pályáját, így akár több száz kilométernyi pályarendszert síelhetünk végig.

Időpontok: Sítúráinkat december elejétől április elejéig szervezzük egy hetes turnusokban, főszezonon kívűl van lehetőség rövidebb időszakra is foglalni. A csoportos oktatáson résztvevő vendégeinknek a szombati érkezést javasoljuk!
Napi áraink tartalmazzák a félpanziós ellátást (büféreggeli, 3 fogásos vacsora választható menüvel, salátabüfével), korlátlan wellness, uszoda használatot, gyermekfelügyeletet a szállodában (délelőtti bébiszitter szolgáltatás, délután csoportos foglalkozások, a gyermekjátszóban), ingyenes Wi-Fi szolgáltatás.

Megnézem az ajánlatokat!>>

Megközelítés

Landhaus Lungau Családi Panzió

A település: St. Michael im Lungau /fontos az egészet beírni, mert legalább 6 St. Michael van Ausztriában/ ha a készülék St. Michaelre nem dob fel találatot, érdemes próbálkozni a Sankt Michael verzióval is.

A Panzió pontos címe:
St. Michael im Lungau, Unterweissburg 8.

Ajánlott útvonal: 500-540 km /kinek hogy sikerül :)/
Budapest - Hegyeshalom - Innen mindenki úgy megy az A2-es autópálya Graz irányába, ahogy akar, lehet Parndorfnál letérni Eisenstadt/Wiener Neustadt felé kikerülni Bécset /ez a rövidebb, végig Graz táblát követni/ vagy Bécs határáig elmenni és az új elkerülőn Graz irányába letérni - Semmering felé S6 os - Leoben - Judenburg - Murau - Tamsweg - St. Michael im Lungau. Útközben Leobennél is van egy St. Michael csomópont, na nem oda kell menni :). Ha valaki megtévelyedne akkor Leoben után és Judenburg után is Klagenfurt felé kell menni majd Murau felé letérni.

Az út végén még van egy rövidítési lehetőség Tamsweg városnál. A városhoz megérkezve nem kell bemenni a városba, Untenberg felé jobbra kell letérni és utána a táblát követni. Itt Untenberg irányába menjetek és az az út kivezet egészen St. Michaelig ahol az autópálya irányába kell haladni, majd alatta átmenni és kb. 500 m múltán Höf faluban balra lekanyarodni közvetlenül a busz megálló után /ott már ki van téve a tábla, Urbanhof/Urbangut/.
Fontos még, hogy Murauban nem kell a körforgalmakban elkanyarodni bármennyire is mondja a GPS, mert rövidebb ugyan pár km-el, de nagyon szűk és kanyargós út. Murauban nem szabad elkanyarodni semerre a városon nyíl egyenesen át és az az út megállíthatatlanul visz St. Michaelbe. Jó utat!


Útvonal a Google Maps térképen

Tetszik, kérek ajánlatot!>>