Szolgáltatások

Magyar nyelvű síoktatás

gyerek síoktatásVárunk minden tanítványt, aki most kezd ismerkedni a sízéssel, vagy sítudását szeretné tovább csiszolni, legyen az akár felnőtt, akár gyermek.

Csoportos óráinkon napi 2x2 órában kis létszámú csoportokban oktatjuk a tanulni vágyókat. Privát oktatót is tudunk biztosítani 1-1 órára, vagy akár egész napra.

További információ a síoktatásról>>

Kölcsönző

Amennyiben Ön is a kényelmes utazást választja és nem szeretne a sílécek szállításával fáradozni, illetve csak a ténylegesen síelt napok után szeretne bérleti díjat fizetni, bátran ajánljuk síkölcsönzőnket.

Vendégeink panziónk síkölcsönzőjében a legjobb minőségű, Salomon sílécekből (felnőtt és gyermek), síbakancsokból és bukósisakokból válogathatnak, a léceket pedig síoktatóink személyre szabottan állítják be Önöknek.

A síoktatáson résztvevő gyermekek részére bukósisak használata 16 éves korig KÖTELEZŐ!

Salomon síkölcsönző>>

SlideXpress pályatranszfer

Részletekért kattints a képre!Urbanhof panzió pálya transzfer szolgáltatásGyerekjátszó, gyerek animáció

gyerekjátszóTudjuk, hogy a gyermekek 100%-os elfoglaltságot jelentenek, ezért mi segítünk abban, hogy a szülők is kikapcsolódhassanak, míg csemetéiket délelőtt-délután síoktatásban részesítjük. Kisgyermekes családok részére napközbeni gyermekfelügyeletet biztosítunk szakképzett gyermekfelügyelővel.

Síelés után, a tágas játszószobában folyamatos és szervezett programokkal várja a csemetéket gyermekfelügyelőnk, rajz és kézműves foglalkozásokkal, míg szüleik a szaunában lazítanak, vagy éppen más hobbijuknak hódolnak, esetleg pihennek.

Estefelé, vacsora után, az összeszokott kis gyermek csapatot ismét a játszószoba várja, ahol animátorunk megannyi játékkal és érdekes programmal szórakoztatja a fiatalabb generációt, valamint hetenkénti gyerek disco-t szervez.

Bátran vállalkozzanak az utazásra azok is, akiknek pici babájuk van, hiszen "baby-sitter"-ünk délelőttönként gondoskodik a baba kényelméről és nyugalmáról, míg Ön a pályán síel.

Egyéb

Élményfürdő
A szállástól kb. 20 km-re található Tamsweg-i élményfürdő , melyekben külső és belső medence, élményfürdő, jacuzzi, csúszda és szauna kényezteti és frissíti fel az idelátogatókat.

Túrasízés

A túrasíelés szerelmeseinek és azoknak, akik ki szeretnék próbálni, hogy milyen egy hegyet gyalog meghódítani és utána lesiklani rajta. Ez ma már persze a sokkal jobb felszerelésnek (túrasí, kötés, bakancs, fóka, teleszkópos síbot stb.) köszönhetően valódi élményt nyújt, erdei utakon, a természet csendjében elérni a hegycsúcsot.

Hótalpas túrák

hótalpas túraAz URBANHOF Panzióból heti egy alkalommal szervezett túrát indítunk, ahol oktatóink segítségével kóstolhat bele minden érdeklődő a havon túrázás titkaiba.
Túránkat délután indítjuk, fakultatív jelleggel, a délutáni síoktatás ideje alatt.
Hótalpas túrákat szervezünk még Motorosszán túráink mellé is Erdélyben.Szánkózás

Az URBANHOF Panzió közelében kialakított, kivilágított esti szánkópályán, melyhez busztranszfer is tartozik.