Síoktatás Ausztriában

Síutak kifejezetten síoktatást kereső vendégeknek!

A SLIDE SC. csapata azoknak a családoknak szervezi síútjait, akik a téli üdülésüket, síelésüket síoktatók segítségével kívánják eltölteni.

Olyan egyhetes téli üdüléseket szervezünk, ahol elsősorban a gyerekeket részesítjük síoktatásban, de természetesen a felnőttek is jelentkezhetnek.

Csoportjainkban:
különböző tudásszinteken, kezdőtől a haladóig részesítjük oktatásban a jelentkezőket,
különböző korcsoportokban, az óvodástól a felnőttekig mindenki megtalálja a hozzá illő csoportot.

Amit biztosítunk:Síoktatás

  • Napi 2x2 óra síoktatás
  • Kislétszámú csoportok
  • Magyar síoktatók

Tetszik, kérek ajánlatot!>>

A síoktatás menete:

A csoportos síoktatás vasárnap reggel kezdődik a csoportbeosztással és pénteken délelőtt a házi síversennyel ér véget.

Síoktatóink egy rövid bemelegítés, és szintfelmérés után csoportokba osztják a jelentkezőket, külön a gyerekeket, felnőtteket, kezdőket, haladókat, "profikat", majd kezdetét veszi a heti program.

Délelőtt 10 től, délig, majd délután fél kettőtől, fél négyig tart a síoktatás.

síoktatásA heti programot a pénteki síverseny zárja, ahol épített pályán, "profi" körülmények között adhat számot minden tanítványunk tudásáról, mit sikerült a héten ellesnie síoktatóinktól, hasznos volt-e a síoktatás.

Kezdő síelőink tanuló pályán /baby pályán/ és kisfelvonón sajátíthatják el a sízés alapjait.

Haladó csoportjaink innen a baby pályától indulnak felfele a sípálya rendszer további pályáihoz.
A sírégióról bővebben ITT>> olvashat.
Haladó sízőink szintén kis csoportokban tanulhatják a carving vagy akár a freeski technikákat.

Gyermek síoktatás:

sioktatasMíg a gyerekek síoktatáson vesznek részt addig a szülők nyugodtan síelhetnek vagy csatlakozhatnak tudásszintjüknek megfelelő felnőtt csoportokhoz!

A gyerekek részére napi 2x2 óra síoktatást biztosítunk vasárnaptól péntekig, tudásszintjüknek megfelelő csoportokban, szakképzett síoktatókkal.

Hitvallásunk:
Mi nem versenyzőket szeretnénk nevelni a gyerekekből, tanítványainkból hanem a sportot, a mozgást szeretnénk megszerettetni Velük.

Egy jól síző gyermek a síoktatásnak köszönhetően sokkal biztonságosabban mozog a pályán, sokkal nagyobb biztonságban van akkor is, ha a körülötte sízőkre is Neki kell figyelnie.

A síoktatáson a srácok, nem csak technikai ismereteket szereznek, hanem síoktatóink beavatják Őket a síkresz szabályaiba is, megtanulnak biztonságosan közlekedni, viselkedni a sípályákon.

Tetszik, kérek ajánlatot!>>

Felnőtt síoktatás:

sioktatasFelnőtt heti síút árainkat minden esetben síoktatás nélkül adjuk meg, mert sokan érdeklődnek síoktatás nélküli lehetőségekről. Árak ITT>>

A felnőtt síoktatás iránt érdeklődőknek 3 csomagot alkottunk.

BASIC,
mely tartalmazza a normál síoktatási rendet napi 2 óra síoktatást tudás szinteknek megfelelő csoportokban + a síversenyen való részvétel lehetőségét.

CARVING,
Újdonság azoknak, akik meglévő sítudásukat szeretnék tökéletesíteni, vagy csak egy kis hibajavításra vágynak. A CARVING csoportba jelentkezők hetente 2 alkalommal a reggeli órákban síelnek együtt 1-1 órát válogatott síoktatók vezetésével. Itt speciális eszközöket, speciális tematikát követve haladnak a tökéletes sí tudás felé

FREERIDE oktatás! A pályán kívüli sízés alapjaival ismertetjük meg a lelkes jelentkezőket. Technika, segédeszközök, biztonság.
/csak megfelelő hóviszonyok esetén/

A csoportos síoktatás felnőttek esetében is vasárnap kezdődik a csoportbeosztással és pénteken délelőtt ér véget a házi síversennyel.

Míg a gyerekek síoktatáson vesznek részt addig a szülők nyugodtan síelhetnek vagy csatlakozhatnak tudásszintjüknek megfelelő felnőtt csoportokhoz.

Tetszik, kérek ajánlatot!>>

Sírégiónk LUNGAU

Lungau sírégió ausztria közepén Salzburg tartományban, az Alpok szívében található.

Katschberg-Aineck sí régió


A Lungau sírégióba, az alábbi pályarendszerek tartoznak: Grosseck-Speiereck, Katschberg-Aineck, Obertauern és Fanningberg, melyek síbusszal átjárhatóak, de méretüknél fogva mindegyik pályarendszer elegendő pályát kínál, akár az egyhetes üdülés idejére is. Házunk, az URBANHOF Panzió, Grosseck-Speiereck és Katschberg-Aineck között húzódó Muhr völgyben található.

Részletes ismertetőt a pályákról ITT talál>>

Várjuk Ausztriában Önt és kedves családját!

Üdvözlettel:
A SLIDE SC. csapata