Magunkról

Filozófia

Síútjaink során a síelés általunk képviselt filozófiáját próbáljuk tanítványainknak átadni. A sport szeretetét és a rendszeres mozgás örömét szeretnénk hangsúlyozni. Túráinkon nem a versenyző képzést tartjuk szem előtt hanem, hogy minden tanítványunk biztonságosan és jól síeljen. A sízés nálunk egy téli jókedvű, aktív kikapcsolódás.

Schmuck Ádám

Schmuck Ádám

A sízés mindig is közel állt hozzám, már kora gyerekkoromban a Chopok buckás pályáin edződtem. Műegyetemi tanulmányaim mellett végeztem el a síoktatói tanfolyamot és 1997 óta rendszeres téli elfoglaltságom a túraszervezés és síoktatás. A sízésben inkább a pályán kívüli terepeket kedvelem és tanítványaimat is előszeretettel tanítgatom a freeski örömeire.

Harangi Ariel

Harangi Ariel

Gyermekkorom óta a szabadtéri sportok bűvöletében élek. Aktív triatlon pályafutásom befejezése után az amatőr sportot és az ehhez kapcsolódó egészséges életformát igyekszem népszerűsíteni. Vendéglátóipari végzettségemnek és szakmai tapasztalataimnak köszönhetően sokat segítek a vendégek ellátásának, és elhelyezésének megszervezésében. Síoktatóként a kezdő gyermekeket és felnőtteket tanítom kitartással és nagy türelemmel. Aki esténként még nem elég fáradt vagy különleges sportélményre vágyik, társaságomban felejthetetlen élményeket szerezhet egy éjszakai sítúra alkalmával.

Edzők

Dalos Péter

Dalos Péter

Hároméves koromban váltam a havas hegyek rabjává, jelenleg rendszeresen űzök többféle téli sportot (alpesi síelés, sífutás, snowboard, magashegyi túrázás) is. Közlekedésmérnöki tanulmányaim alatt állami síoktató és evezős edzői végzettséget szereztem. Oktatóként arra törekszem, hogy tanítványaim - bármilyen előképzettséggel és bármilyen körülmények között - jól érezzék magukat a hegyen. Az utóbbi években, mint Kiképző Oktató segítem a Slide SC. oktatóinak továbbképzését.

Nagy Zoltán
snowboard és sí oktató

Nagy Zoltán

Az első síeléssel kapcsolatos élményem meghatározó volt az életemben, azonnal magával ragadott az új világ hangulata. Azóta síelek és snowboardozom. Testnevelőtanári diplomát, és snowboard oktatói minősítést a TF- en szereztem. 2002-től oktatok sít és snowboardot gyerekeknek és felnőtteknek, sítáborokban és céges síutakon.
Büszke vagyok arra, hogy első tanítványaim között már snowboardoktató is van.
Célom, hogy az oktatáson eltöltött idő kellemes élmény legyen, hogy a jó hangulatú foglalkozásokon, az életkori sajátosságok és az egyéni adottságok figyelembe vételével, mindenki a számára megfelelő ütemben haladjon és a legnagyobb mértékben fejlődjön.
Számomra a havas lejtő az igazi kikapcsolódás, a szűz hóban való siklás pedig maga a HARMÓNIA.

Pirk Dani

12 éves koromban fogott meg a sízés és rögtön bele is szeretem ebbe a sportba. Azóta is a rabja vagyok. Az évek során sok jó oktatóval ismerkedtem meg, akiktől úgymond megtanultam a sízés csínját bínját. Ezt szeretném Nektek tovább adni. Oktatóként az a célom síeljünk minél többet és érezzük jól magunkat a hegyen. És ha még közben tanulunk is!!?? Az maga a MÁMOR ;-)

Bojkó Balázs

Bojkó Bali

Az extrém-, és állóképességi sportok nagyon közel állnak hozzám. Mountain bike magyar bajnokként 2006 óta vezetője vagyok egy utánpótlás kerékpáros csapatnak, síoktatással is pont ennyi ideje foglalkozom. Szabad síelő időmben a mélyhó-, illetve a freeride síelést űzöm már régóta. Síoktatásban a leginkább azt tartom fontosnak, hogy tanítványaim jól érezzék magukat, és eközben a sport iránti szenvedélyemből is átadhassak valamennyit.

Mivel a síelés és edzés mellett kellemes hobbim a Műegyetem Gépészmérnöki karán való tanulás :-), szeretek magyarázni és több szemszögből elemzni az adott gyakorlatot, mozgást. Természetesen ezt sok megtett kilométerrel kombinálom!