A SLIDE SC. 2009 októberi hírlevele.

A SLIDE SC. 2009. októberi hírlevele.

Rohamléptekkel közeledik a tél, és őrült tempóban szervezzük a téli programokat.

- Szezon nyitó sízés Lungauban
- Szilveszteri síelés
- Motorosszán túrák REPÜLŐVEL
- Hó-Show 2009
- Két síoktatónk is bekerült a demo csapatba
________________________________________

SZEZON NYITÓ DECEMBER 17-től 22 -ig

St. Michael adventi ünneplőbenSzezon nyitó síelésünknek idén is a SLIDE SC. főhadiszállása a Hotel zum Weissen Stein ad otthont. Aki szeretne a karácsony előtti rohanásból elmenekülni pár napra, vagy szeretné elküldeni a párját síelni a gyerekekkel, hogy nyugodtan tudjon készülődni, az biztos partnerre lel bennünk. Karácsony előtti sízésünket Nekik szervezzük. De vannak még más előnyei is ennek a túrának. Garantáltan alig vannak a pályákon, friss ropogós hóban síelhetünk, de nem utolsó szempont, hogy az adventi díszbe öltözött Osztrák kisvárosok elképesztően gyönyörűek.
________________________________________

SZILVESZTER!

Szilveszteri túránkra minden évben jóval többen jelentkeznek, mint ahány hellyel szolgálni tudunk, ezért Nektek, régi vendégeknek kínáljuk fel a lehetőséget először. Még van 2-3 szabad szoba, akit érdekel hívja Arielt még ma, a +36302595194 es telefonszámon.

________________________________________

MOTOROSSZÁN TÚRÁK, AKÁR REPÜLŐVEL IS!

Túra közbenÁtalakítottuk motorosszán túráink időrendjét! Mostantól a WizzAir járataihoz igazítottuk a turnusok időpontjait, hiszen szinte ugyan annyiba kerül a repülőút, mint az autós utazás, viszont az utazás ideje lecsökken kb. a harmadára. Szerintünk megéri!!
Csökkentettük az árakat is, oly módon, hogy az üzemanyag fogyasztást nem általányba számoljuk, hanem mindenki a tényleges napi benzinfogyasztás alapján fizeti a benzin díjat. Így aki a pihenő időben nem megy körbe körbe, nem hajtja folyamatosan 6 ezres fordulaton a szánját, jelentősen kisebb benzinszámlával számolhat mint az, aki reggeltől estig üveghangon járatja a gépét, még a pihenők alatt is.
A turnusok idopőntja felkerült a honlapra, az idei újdonságokkal együtt.
Nézzétek meg! >>

ÚJDONSÁG!! Ajándékozz motorosszán túrát !
Közeleg a karácsony, az ajándékozás ideje, elkészítettük motorosszán túráink díszdobozos ajándék változatát.
Nem kell mást tenned, csak kiválasztod a két lehetőség közül a Neked tetszőt, meghatározod hány személynek rendeled a kalandot, megadod a kedvezményezett nevét és mi díszdobozban küldjük részedre a megrendelt ajándékot. A boldog ajándék tulajdonosnak nincs más dolga, csak felhív minket, és idopőntot egyeztet.
Üzleti partner, férj, vagy barát? Mindegy. Biztos a siker!
________________________________________

HÓ-SHOW 2009

Hó-Show 2008 SLIDE SC. standIdén is lesz! Idén is ott leszünk! De még hogy!
100 m2 -es gyermekmegörzőnk a központba kerül, a legfontosabb helyszínre, bár ezen mi nem csodálkozunk, mert hát kik lennének a legfontosabbak, ha nem Ők, mármint a gyerekek.
Megjelenünk méltán híressé vált forraltboros standunkkal is, ahol minden kedves vendégünket szeretettel várunk egy pohár forraltborra.
Valamint idén is elhozunk egy motorosszánt erdélyi motorosszán centrumunkból, és vele együtt Gyulát a centrum házigazdáját, aki egy kupica áfonya pálinka mellett mesél majd a túrák részleteiről.
________________________________________

A SLIDE SC. KÉT SÍOKTATÓJA IS BEKERÜLT A DEMO CSAPATBA

Virág és Dalos nem sílécenSzénási Virág, és Dalos Péter, a SLIDE SC. két ifjú oktatója is bekerült a Magyar Síoktatók Szövetségének demonstrátor csapatába, akik tudásukat bemutatva képviselik a Magyar síoktatókat a nemzetközi konferenciákon. Magyarul, technikai tudásuk képzettségük belépőt biztosított számukra a legjobb Magyar síoktatók picinyke csapatába.
Akik velük sielnek nálunk, biztosan elsőkézből értesülnek, a legfrissebb síoktatási trendekről.
GRATULÁLUNK!!
________________________________________

Reméljük idén is velünk töltitek téli szabadságotokat, várunk mindenkit szeretettel, a lungaui Groseck Speiereck sípályarendszeren, a Hotel zum Weissen Stein*** -ban.
Valamint Ivóban a Madarasi Hargita lábánál motorosszán centrumunkban.

Üdvözlettel: Ariel, Ádám, Bernát