Készülj a síszezonra a SLIDE SC. csapatával

 

Október 29-től a Slide SC. 6+1 hetes ingyenes felkészítő edzést tart a téli szezonra. Az edzések mindenki számára INGYENESEK! Időpontok és helyszínek alább!

Készülj a Slide SC.-vel a síszezonra

Nem kell taglaljuk mindenki tudja, hogy a sízésre érdemes készülni. Jobb elkerülni a sérüléseket és jobb egy egész napot végig nyomni kisebb pihenőkkel, mintha csak pár menetet mennénk egy nap és azt sem teljes erőbedobással.

Futás, terepfutás, gimnasztika, saját testsúlyos erősítő gyakorlatok, lépcsőzés, nyújtás-lazítás és egyéb nyalánkságok várnak rád, ha Velünk tartasz.

A programot Dalos Péter kiképző oktató állította össze, de más Slide-os oktatókkal is találkozhatsz edzéseinken.

Az edzéseket különböző helyszíneken tartjuk, ezért kísérd figyelemmel Facebook oldalunkat, hogy melyik héten hol találkozunk és ki tartja majd az edzést.

Első időpont és találkozóhely:
Október 29. szombat, Normafa parkoló, Dalos Péter

További edzések:
November 5. szombat
November 12. szombat
November 19. szombat
November 26. szombat
December 3. szombat
December 10. szombat

December 10-e után minden lelkes tagnak már magától kell készülnie, mert mi a havon folytatjuk.Természetesen futhatsz velünk Ausztriában is egy szuper sínap után, a Mura folyó partján. Tetszik, kérek ajánlatot!>>

SLIDE TRAINING CHALLENGE
Vegyél részt legalább 3 alkalommal edzéseinken és mi megajándékozunk egy ingyenes sífelszereléssel az Urbanhof panzióban az ott-tartózkodásod idejére.
VÉGIGCSINÁLOM, ELFOGADOM A KIHÍVÁST

Csússz Velünk, de addig is Fuss Velünk!
Várunk minden szombaton!
Üdv, Slide SC.